Sminken jeg bruker

Hei! 
Nå tenkte jeg å vise dere hvilken sminke jeg bruker til hverdags. Er ikke spesielt fancy, og om noen av dere ønsker at jeg skal vise fremgangsmåte kan jeg sikkert gjøre det ved en senere anledning. 


Dette er all sminken jeg bruker. Av kostene vet jeg bare at øyebrynskosten (nest nederst til høyre) er fra H&M. Mascaraen heter Lash Architect 4D og er fra Loreal. Den hvite eyelineren er fra Max Factor og er i fargen 010 White. 


Dette solpudderet har jeg i fargen 02 Bronze. Det er drøyt i bruk og jeg er veldig fornøyd med dette solpudderet! Jeg er ikke veldig brun i huden til vanlig, og denne tonen passer min hudtone ganske bra! Det eneste negative jeg finner ved dette solpudderet er at lokket løsner ganske lett siden det ikker er noe som holder det igjen.


Dette øyeskyggepalettet er fra merket Flormar. Jeg kjøpte dette på en sminkebutikk i Tyrkia i fjord, så jeg vet ikke hvor dere får tak i det. Jeg bruker den mørkeste fargen som brynsskygge, og resten av fargene bruker jeg som øyenskygge. 


Denne concealeren har jeg i fargen Ivory 001. Concealeren heter Hide the Blemish Concealer og er fra Rimmel London. Jeg kjøper denne concealeren i Finland, men jeg vet dette kan fåes kjøpt på Lindex. Denne concealeren har jeg brukt så lenge jeg har brukt sminke, og er altså utrolig fornøyd med den! Dekkevnen er svært god og den sitter godt!

Som dere ser bruker jeg ikke spesielt fancy sminke, men det funker for meg og jeg er fornøyd med resultatet!


Slik ser da sminken ut når jeg er ferdig. Eneste forskjellen her er at jeg har på svart eyeliner og ikke øyenskygge, og jeg har ikke den hvite eyelineren på våtlinjen.

Bruker vi noe av den samme sminken?

-Marthe

3 kommentarer

ANNELI

12.07.2013 kl.19:53

Fin sminke :)

Benedicte`sblogg

12.07.2013 kl.21:43

Nydelig resultat, du er jo så naturlig vakker du, at du trenger sikkert ikke noe sminke engang! Har ikke noe av den samme sminken nei :)

andreaelena

12.07.2013 kl.22:22

Så nydelig du er! Sminken er superfin:)

Skriv en ny kommentar

Marthe Aslaksen

14, Tana

Velkommen til min blogg! Jeg heter da Marthe Aslaksen og kommer fra en liten plass kalt Tana. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen min og litt forskjellig! Håper du liker bloggen min og stikker innom igjen!

Kategorier

Arkiv

hits