Ting du kanskje ikke visste om meg

 Når jeg for eksempel blir sint på søstra mi knipser jeg henne i hodet i stedet for å klappe til henne eller kjefte. Så sinnsykt sært.

 Det var en stund for kanskje rundt ett år siden at ting måtte være likt for begge armene mine eller beina! Om jeg for eksempel kom borti en dame på gata med ene armen måtte jeg gå tilbake for å ta på henne med den andre armen slik at det ble likt for begge! Eller om jeg hoppa på trampolina og landa på ene armen måtte jeg hoppe på den andre amen også slik at det ikke ble "urettferdig". 

 Om jeg før så en person med pels på hetta si måtte jeg alltid "komme borti" pelsen med hånda mi. 

 Jeg kan "knekke opp" tunga mi! Aner ikke om det virkelig går an, men det høres ut som at det er tunga mi som knekker opp!

 Jeg har alltid en lang negl på en av hendene mine! Uansett om alle andre er kort er alltid en negl lang! Som oftest er dette på lillefingeren.

 Jeg er redd for sommerfugler. De er bare så ekle!

 Jeg elsker å sovne til noe form for lyd! Det er derfor jeg har en klokke på rommet som tikker helt vilt høyt! Dorthe ville ikke ha den og stengte den inn i et skap, så jeg fikk den. Haha!

 At håret kjennes tørt ut er noe jeg virkelig hater! Jeg får en tvang til å gå i dusjen da for å få det "fikset", uansett om jeg ikke har skittent hår!

 Å skremme folk er noe av det beste jeg vet! Jeg kan sitte omså en time bak en dør, en kommode eller noe sånt bare for noen sekunders glede av å skremme noen! Men jeg hater å bli skremt selv..

 Jeg har alltid masse rot i jakkelomma mi, og jeg aner ikke hvor det kommer fra! Det bare havner der..

 Jeg elsker nye ting, men jeg hater å måtte gå å kjøpe dem. Derfor nettshopping passer så fint for meg! 

 En av mine største drømmer er å skrive autografer til folk. Å ha sikkerhetsvakter og greier!

 Jeg lurer veldig på hvordan kjendiser lukter, egentlig..

Noe du visste fra før?

-Marthe

3 kommentarer

Benedicte`sblogg

12.07.2013 kl.22:23

Visste ingenting fra før nei! flott innlegg! :D

Lotta Salbuvik

12.07.2013 kl.23:25

Visste ingenting fra før av! nyttig informasjon søta

katrine Brautaset

13.07.2013 kl.00:26

Haha morsomt innlegg :D masse spesielle ting, kan ikke skjønne hvordan du er redd for sommerfuler ;O

Skriv en ny kommentar

Marthe Aslaksen

14, Tana

Velkommen til min blogg! Jeg heter da Marthe Aslaksen og kommer fra en liten plass kalt Tana. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen min og litt forskjellig! Håper du liker bloggen min og stikker innom igjen!

Kategorier

Arkiv

hits